از لواشک انار خانگی برای درمان عفونت لثه استفاده کنید

اولین قدم برای درست کردن لواشک انار خانگی، تهیه پوره میوه است.

بنابراین باید میوه خود را بشویید، ساقه بزنید، بذر بذر و پوست بگیرید.

ایده در این آماده سازی این است که فقط پالپ باقی بماند و تمام قسمت هایی که قابل هضم نیستند حذف شوند.

آنها را در مخلوط کن بریزید.

پس از آماده شدن میوه ها می توانید آنها را در مخلوط کن بریزید.

اگر طبیعتی حریص دارید یا میوه هایتان کاملاً رسیده نیستند، در افزودن حدود 10 درصد شکر یا شربت آگاو به همه میوه هایتان تردید نکنید.

این مرحله بسیار مهم است: هدف بدست آوردن پوره کمی مایع و بالاتر از همه همگن است. با این حال، ممکن است اتفاق بیفتد که با وجود آماده سازی دقیق شما، اشکالات کوچک باقی بماند.

برای جلوگیری از داشتن تکه های پوست یا هسته در چرم میوه خود، هیچ چیز مانند مخلوط کن بهتر از مخلوط کن با مخلوط کردن هوشمندانه نیست.

این مخلوط کن با کیفیت علاوه بر داشتن 3 گزینه مختلف مخلوط کردن، می تواند به طور خودکار آماده سازی شما را جاروبرقی کند. ایده آل برای آماده سازی چرم میوه های خود در دو دسته!

اکنون یک خمیر همگن، مایع و در عین حال سفت دارید. تنها یک مرحله باقی مانده است: کم آبی.

لواشک

یک، دو، سه… کم آبی!
باز هم، شما می توانید انتخاب کنید که چرم میوه خود را بپزید، اما پخت بیش از 80 درصد از مواد مغذی میوه را حذف می کند. بنابراین بخش بزرگی از علاقه چرم ها را از دست خواهید داد.

برای قرار دادن خمیر خود در آبگیری کافیست یک لایه حدوداً 6 میلی متری روی سینی آبگیر خود پهن کنید.

با این حال، به یاد داشته باشید که وقتی آبگیری کامل شد، باید چرم خود را از سینی جدا کنید.

زمان آبگیری چرم ها به میوه هایی که انتخاب کرده اید بستگی دارد. اما به عنوان یک قاعده کلی، یک آبگیری ساده بین 5 تا 10 ساعت در دمای بین 46 تا 54 درجه سانتیگراد، و کار شما تمام شده است.

نکته کوچک:

برای اینکه بفهمید چرم میوه ای شما چه زمانی آماده است، سعی کنید لبه های آن را با نوک چاقو بچرخانید. اگر خمیر بدون مشکل و مهمتر از همه بدون تغییر شکل جدا شد، به این معنی است که چرم میوه شما آماده است!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.