بادام زمینی خوشمزه، ترد و آجیلی یکی از دانه های روغنی محبوبی است که قرن ها برای بشر شناخته شده است.
مغزها با بسیاری از مواد مغذی مفید و قابل توجه برای سلامتی و تندرستی بهینه غنی شده اند.
بادام زمینی مرغوب یکی از باکیفیت ترین بادام زمینی ها می باشد.
آنها در واقع حبوبات هستند اما تقریباً تمام خصوصیات سایر آجیل های خوراکی محبوب مانند پسته ، بادام و غیره را دارند.
از نظر گیاه شناسی، بادام زمینی غلاف میوه ای کوچک و زیرزمینی از یک گیاه متعلق به خانواده Fabaceae ، از جنس Arachis است.
برخی از نام های رایج آن بادام زمینی، خاکستری و غیره است.
بادام زمینی یک گیاه دو لپه ای کوچک و یک ساله است که تا ارتفاع یک فوت از سطح زمین رشد می کند.
گمان می رود که منشاء آن از قاره آمریکای مرکزی باشد و از آنجا از طریق کاشفان اسپانیایی به سایر نقاط جهان گسترش یافته است.
امروزه یکی از دانه های روغنی است که به طور گسترده کشت می شود و محصول تجاری آن در چین، هند، کشورهای آفریقایی و ایالات متحده آمریکا ایجاد شده است.
گیاه بادام زمینی پس از کاشت بذر خود تقریباً 120 تا 150 روز طول می کشد تا محصول خود را تولید کند.
روند توسعه بادام زمینی بسیار جالب است! گل های زرد آن پس از گرده افشانی خود به “تخمدان هایی” به نام پدیسل تبدیل می شوند و به سرعت دراز می شوند تا به سمت پایین بچرخند تا چندین اینچ در عمق خاک دفن شوند، جایی که میوه ها به غلاف بادام زمینی تبدیل می شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.