این آجیل شیرین و ملایم، آنتی اکسیدان ها و چربی های تک غیراشباع را در یک وعده 19 نصف فراهم می کند.
آنها یک افزودنی عالی به بلغور جو دوسر صبحگاهی، پاشیده شده روی سالاد، یا به عنوان راهی برای افزودن بافت به انواع ظروف ایجاد می کنند.
یکی از خوشمزه ترین آجیل ها آجیل به صورت عمده می باشد.
آزمایش کنید و ببینید چگونه می توانید آنها را ترکیب کنید!
در یک جامعه در حال رشد و آگاه به سلامت، مردم همیشه به دنبال ابرغذای بعدی هستند که می تواند به سلامتی بهتر کمک کند.
آجیل به عنوان یک غذای عالی در نظر گرفته می شود که با مصرف منظم می تواند به بدن سالم کمک کند.
یک وعده فندق حدود 21 آجیل است که سرشار از چربیهای تک غیراشباع و منبع عالی منگنز، مس و ویتامین E است.
همچنین ممکن است این آجیلها را با نام دیگر آنها ببینید: Filberts.
میتوانید آنها را کامل، برششده، خرد شده و حتی آسیاب شده بخرید تا در پخت غذاهای بدون گلوتن استفاده کنید.
گردو
گردو پدر بزرگ دنیای آجیل است و 14 نیمه آن مقداری آنتی اکسیدان و اسید آلفا لینولنیک، نسخه گیاهی اسید چرب امگا 3 به شما می دهد.
تعداد زیادی از داده های حاصل از مطالعات مشاهده ای آینده نگر و آزمایشات بالینی نشان می دهد که مصرف آجیل درختی خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن از جمله بیماری قلبی عروقی (CVD)، دیابت نوع 2 و برخی از انواع سرطان را کاهش می دهد.
علاوه بر این، ممکن است مزایایی برای سلامت شناختی وجود داشته باشد.
افزودن حمایت به این یافته ها، تحقیقاتی است که نشان می دهد گنجاندن آجیل درختی در رژیم غذایی خطر ابتلا به بیماری هایی مانند فشار خون بالا، کلسترول بالا، مقاومت به انسولین، چاقی شکمی، اختلال عملکرد اندوتلیال، استرس اکسیداتیو و التهاب را کاهش می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.