سیب علاوه بر مبارزه با کلسترول بد، به محافظت در برابر خطرات قلبی عروقی یا ابتلا به سرطان کمک می کند.
علاوه بر این، طبق مطالعه ای که توسط محققان استرالیایی و آلمانی انجام شده است، این میوه برای حافظه نیز مفید است.
سیبها را که در تمام طول سال در غرفههای ما موجود است، میتوان در مکانی تاریک و خنک یا در غیر این صورت در کشوی سبزیجات یخچال نگهداری کرد.
سیب گلاب کهنز از کیفیت بی نظیری برخوردار است.
از نگهداری آنها در نزدیکی میوههای دیگر خودداری کنید: سیبها اتیلن منتشر میکنند، گازی که خاصیت پیری سریعتر میوههای همسایه را دارد.
برای استفاده از تمام مزایای سلامتی آنها، ایده آل این است که آنها را با پوست مصرف کنید.
اما در این مورد، باید آنها را بدون درمان انتخاب کنید یا با برس بسیار دقیق بشویید.
سیب های پوست کنده به رنگ قهوه ای تمایل دارند.
برای جلوگیری از این اکسیداسیون، آنها را با آب لیمو بپاشید.
سیب یک میوه بسیار رایج است که گاهی اوقات فواید فوق العاده آن برای سلامتی را فراموش می کنیم.
خوردن یک سیب در روز برای دور نگه داشتن پزشک یک تصور غلط بسیار رایج است، اما سیب آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی را برای جلوگیری از برخی بیماری ها فراهم می کند.
سیب تقریباً در تمام خواربار فروشی ها و سوپرمارکت ها موجود است، ماندگاری بالایی دارد و به راحتی قابل حمل است تا اشتهای کوچک را برآورده کند.
سیب عمدتاً از آب و کربوهیدرات تشکیل شده است.
با وجود محتوای کربوهیدرات بالا، شاخص گلیسمی آن نسبتاً پایین است (GI = 38).
مصرف غذاهای با شاخص گلیسمی پایین برای سلامتی شما عالی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.