با استفاده از نخود کرمانشاه بهره هوش خود را بالا ببرید

نخود یا لوبیا گاربانزو سرشار از پروتئین و سایر مواد مغذی مانند ویتامین B6 و C، فولات، منگنز و منیزیم است.

آنها همچنین حاوی کلسیم و مقداری پتاسیم هستند (برای سلامت قلب ضروری است).

نخود کرمانشاه از کیفیت بالایی برخوردار است.

پروتئین به ساخت توده عضلانی و بهبود سلامت سلول ها کمک می کند در حالی که منیزیم، منگنز و کلسیم استخوان های شما را قوی نگه می دارند.

ویتامین C از بیماری هایی مانند سرطان جلوگیری می کند و سلامت پوست را افزایش می دهد.

و بله، آهن و فولات در دوران بارداری عالی عمل می کنند.

تنظیم سطح قند خون
شاخص گلیسمی نخود 28 است که در انتهای پایینی قرار دارد.

نخود

و این یکی از دلایلی است که سطح قند خون شما را افزایش نمی دهد.

برخی تحقیقات اولیه وجود دارد که نشان می دهد افرادی که نخود مصرف می کنند می توانند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهند .

مصرف نخود به جای گندم نیز می تواند منجر به کاهش سطح گلوکز خون پس از غذا شود.

و نخود همچنین سرشار از فیبر است – یکی از مواد مغذی که جذب قند خون را کند می کند و در نتیجه خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

این فیبر همچنین می‌تواند اشتهای شما را کنترل کند – و این به شما کمک می‌کند از غذاهایی با GI بالا که در غیر این صورت ممکن است بی‌خیال میان‌وعده بخورید، دوری کنید.

فیبر این را بسیار آشکار می کند.

ین باعث می شود که برای مدت طولانی احساس سیری کنید.

و این به شما کمک می کند که از آشغال ها و دیگر چیزهای بی فایده دوری کنید.

در واقع، نخود همچنین ممکن است به کاهش چربی بدن کمک کند – به کاهش وزن کمک می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.