با سیب سبز کوچک موهای شفافی داشته باشید

در این مقاله درباره خواص سیب سبز کوچک صحبت خواهیم کرد.

روی کمک بزرگی در تقویت سیستم ایمنی بدن است. علاوه بر این، روی به کاهش وزن کمک می کند.

پکتین ها بدن را در برابر نمک های فلزات سنگین، مواد سمی و رادیواکتیو (مخصوصاً برای کارگران در صنایع خطرناک نشان داده شده) مقاومت می کند و همچنین کلسترول اضافی را از کبد خارج می کند.

ید، مقدار آن در سیب بسیار بیشتر از هر میوه دیگری است (سیب بعد از غذاهای دریایی از نظر ید در رتبه دوم قرار دارد)، یک پیشگیری کننده عالی برای بیماری های تیروئید.

نمک های منیزیم، خطر ابتلا به تصلب شرایین را کاهش می دهد.

تانن ها، یک پیشگیری کننده خوب برای سنگ کلیه، نقرس.

اسید فولیک، احساس گرسنگی را کسل کننده می کند، بنابراین روزهای روزه داری سیب بسیار محبوب و مفید هستند.

سیب

اسیدهای آلی، مالیک، تارتاریک، سیتریک: در فرآیندهای تخمیر در روده ها اختلال ایجاد می کنند، از نفخ و نفخ جلوگیری می کنند.

مهم: هر چه سیب بیشتر دروغ بگوید، ویتامین های کمتری وجود دارد. بهتر است از میوه های تازه به شکل طبیعی یا رنده شده روی رنده درشت استفاده کنید.

مفیدترین آنها سیب های کوچک، ترش و وحشی است. آنها ده برابر بیشتر از میوه های براق حاوی مواد مغذی هستند.

البته سیب تازه مفیدترین است، اما حتی در طی عملیات حرارتی ارزش غذایی و انرژی خود را از دست نمی دهد.

فواید سیب برای محافظت در برابر بیماری آلزایمر:

مطالعات روی موش ها نشان داده است که آب سیب تازه از پیری مغز محافظت می کند و در نتیجه از شروع بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.

موش هایی که به شدت از سیب تغذیه می کردند، سطوح بالاتری از استیل کولین، یک انتقال دهنده عصبی مرتبط با عملکرد حافظه داشتند.

نتایج موش‌هایی که در رژیم غذایی با افزایش مصرف سیب در هنگام عبور از ماز قرار گرفتند، بیشتر از نتایج همان آزمایش در موش‌هایی بود که سیب مصرف نمی‌کردند.

بنابراین سیب برای بهبود و حفظ حافظه و همچنین پیشگیری از بیماری آلزایمر مفید است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.