پسته به دلیل نقش بالقوه آن در پیشگیری از سرطان روده بزرگ مورد مطالعه قرار گرفته است. مطالعه بر روی بیش از 800 بیمار سرطان روده بزرگ که برای چندین سال پیگیری شد، به این نتیجه رسید که “رژیم های غذایی با مصرف بیشتر آجیل ممکن است با کاهش قابل توجهی از عود سرطان و مرگ در بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ در مرحله III مرتبط باشد.”
مصرف پسته خشک تازه که یک محصول مرغوب و عالی است در روز می تواند تغذیه مناسبی برای ما باشد. تفت دادن پسته از فواید سلامتی آن در این زمینه کم نمی کند. انواع خام یا بو داده شده هر دو محافظ در برابر سرطان روده بزرگ در نظر گرفته می شوند.
پسته رنگ سبز خود را از لوتئین و زآگزانتین دریافت می کند که تحقیقات نشان می دهد ممکن است به جلوگیری از دژنراسیون ماکولای مرتبط با افزایش سن کمک کند.
در مقایسه با سایر آجیل های درختی، پسته دارای نسبت اسید آمینه ضروری بالاتر و بالاترین درصد آمینو اسیدهای شاخه دار (BCAA) است. آمینو اسیدهای شاخه دار ممکن است ریکاوری عضلانی را پس از ورزش بهبود بخشند
با این حال، بیشتر تحقیقات در مورد مکملهای آمینو اسیدهای شاخهدار به جای غذاهایی که BCAA را تامین میکنند، انجام میشود و نتایج متفاوت بوده است.
با توجه به مؤسسه ملی بهداشت، شواهد کافی برای حمایت از استفاده از مکملهای BCAA برای بهبود عملکرد، عضلهسازی یا کمک به بازیابی عضلات پس از ورزش وجود ندارد. اما خوردن غذاهای حاوی پروتئین به طور خودکار مصرف BCAA را افزایش می دهد
آلرژی به آجیل درختی که شامل گردو، بادام، فندق، آجیل کاج، بادام هندی، پسته، ماکادمیا، گردو، آجیل برزیلی و غیره است، یکی از شایع ترین آلرژی های غذایی در بین کودکان و بزرگسالان است.
بادام زمینی علیرغم نامش، در واقع یک آجیل درختی نیست، بلکه یک حبوبات است، بنابراین داشتن حساسیت به بادام زمینی به تنهایی به این معنا نیست که به پسته نیز حساسیت دارید. گفته میشود، اگر به یک مهره درختی حساسیت دارید، احتمالاً به دیگران حساسیت دارید. واکنش آلرژیک به آجیل درختی مانند پسته می تواند منجر به شوک آنافیلاکتیک شود و حتی مقدار کمی از آن می تواند باعث واکنش شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.