شیره گرفتن از انگور راهی برای حفظ طعم این میوه ها برای مدت طولانی تری است.
به راحتی درست می شود، طعم و عطر بسیار خوبی دارد. برخلاف دیگر فرآورده ها، برای سرو کودکان و بزرگسالان مناسب است.
چگونه بر سلامت ما تأثیر می گذارد؟ این را از مقاله یاد خواهید گرفت.
شیره انگور جامد چیست و چگونه آن را تهیه کنیم؟
آب انگور اغلب از درخت انگور (Vitis vinifera) تولید می شود.
می توان آن را از انگورهای روشن یا تیره تهیه کرد. در فروشگاه ها می توانیم آب میوه های ساخته شده از کنسانتره و همچنین فشرده شده (NFC – نه از کنسانتره) را پیدا کنیم.
تولید آبمیوه فشرده مشابه کاری است که می توانیم در خانه انجام دهیم.
آب انگور را گرفته و سپس پاستوریزه می کنند.
این شامل یک گرمایش کوتاه (حدود 80 درجه سانتیگراد) و سپس خنک شدن سریع است.
این فرآیند برای از بین بردن میکروب ها و آنزیم هایی طراحی شده است که در آب میوه باقی می مانند و منجر به فساد می شوند.
روشی ساده برای تهیه آبمیوه فشرده در خانه.
دستور تهیه آب انگور ساده:
عناصر:
حدود 4 کیلوگرم انگور شیرین، مرغوب، رسیده (تیره یا روشن).
انگورها را کاملا بشویید و از خوشه جدا کنید. سپس به یک قابلمه بزرگ منتقل می کنیم که در آن آب میوه را می جوشانیم.
آب بریزید تا میوه به ته و دیواره ها نچسبد. کمی بپزید تا نرم شوند.
وقتی شروع به ترک خوردن کردند و آب آن بیرون میآیند، آن را در بطریهای شیشهای آبشده بریزید و آنچه را که باقی میماند – پوست و دانهها روی الک ریز صاف کنید و دور بریزید.
سپس در فر گرم شده با دمای 120 درجه سانتی گراد به مدت 8 دقیقه پاستوریزه کنید.
می توانیم از آبمیوه گیری هم استفاده کنیم. انگورهای جدا شده از ساقه ها را به آبمیوه گیری منتقل می کنند.
و در آنجا حدود یک ساعت بخارپز می شوند. آب میوه را در قابلمه بریزید و حدود 20 دقیقه بپزید. داخل شیشه بریزید و در معرض پاستوریزه شدن قرار دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.