همه افراد در معرض خطر افزایش وزن در اثر مصرف میان وعده نیستند، اما فنوتیپهای هموستاتیک و لذتگرا در جمعیتهای چاق وجود دارد. شناسایی فنوتیپ های حساس برای کنترل اشتها و تعیین نقش رفتار میان وعده در این فنوتیپ ها موضوع تحقیق حاضر است.
همانطور که می دانید قیمت میوه خشک استوایی ارزان بسیار خوب و عبه صرفه می باشد.
فنوتیپهای حساس ممکن است اشتها را از طریق سیری ضعیف، سیری شکننده، انتخابهای غذایی چاقزا یا میل و علاقه بیش از حد ابراز کنند. یک فنوتیپ سیری کم شناسایی شده است که با نتایج ضعیفتر کاهش وزن و تمایل بیشتر به میان وعده در صورت دسترسی به غذاهای با چگالی انرژی بالا مشخص میشود.
شما برای اطلاع از قیمت میوه خشک افغانستان می توانید مارا دنبال کنید.
تحقیقات همچنین یک “نوع پرخوری” را شناسایی کرده است که با مصرف مقدار زیادی غذا در مدت زمان کوتاه مشخص می شود و این در 25 تا 50٪ افراد چاق وجود دارد.
یک کارآزمایی نشان داد که انرژی اضافی مصرف شده توسط “پرخوران” تقریباً به طور کامل با مصرف تنقلات، به ویژه تنقلات پرچرب و شیرین به حساب می آید.
از این رو رویکردهای مبتنی بر غذا ممکن است به عادی سازی پاسخ های اشتهای هموستاتیک و لذت در افراد مستعد کمک کنند. وعدههای غذایی یا میانوعدههای بسیار سیرکننده که دارای فیبر، پروتئین یا حجم بالا و کم انرژی هستند، میتوانند با از دست دادن کنترل اشتها مقابله کرده و دریافت انرژی را محدود کنند.
بنابراین رفتار میان وعده هدف مناسبی برای مداخله در افراد مستعد است و انتخاب میان وعده های مناسب یک استراتژی بالقوه برای بهبود کنترل اشتها است. از ویژگی های مفید میوه های خشک سنتی به عنوان یک میان وعده مناسب می توان به شیرینی و خوش طعمی بالا، محتوای فیبر بیشتر، GI کم تا متوسط و جویدن آن اشاره کرد که سیری دهانی و حسی را به همراه دارد.
از این رو مصرف میوه خشک سنتی می تواند یک استراتژی مفید برای بهبود کنترل اشتها باشد.
میوه خشک به عنوان میان وعده و سلامت دندان
توجه برخی از مقامات به تأثیر بالقوه میوه خشک بر سلامت دندان، به ویژه پوسیدگی دندان – یک بیماری پویا و تجمعی (شیهام و جیمز 2014) جلب شده است که در آن باکتریهای موجود در پلاک دندان، قندهای دهان را تخمیر میکنند که منجر به تولید اسید میشود.
- بیشتر بخوانید: dried fruits calories 2022 Price List
افت PH در دهان کمتر از 5.5 می تواند مینای دندان را نرم کند و پس از توهین های مکرر می تواند منجر به ایجاد حفره های دندانی و در نهایت پوسیدگی دندان شود. در مقابل، مکانیسم فرسایش دندان شامل باکتری ها نمی شود، بلکه ناشی از وجود اسید در غذاها و نوشیدنی ها است که به طور کلی مینای دندان را نرم می کند و منجر به حساسیت و قرار گرفتن در معرض عاج می شود.
علاوه بر اثرات رژیم غذایی، بهداشت نامناسب دهان یک عامل خطر مهم برای پوسیدگی دندان است (گیبسون و ویلیامز 1999).
برای اینکه میوه های خشک به پوسیدگی دندان کمک کنند، قندهای موجود در ماتریکس مواد غذایی باید حل شده و در پلاک های دندانی پخش شوند.
- بیشتر بخوانید: سعر الفواكه المجففة في مصر
سرعت انحلال به محل قندها در ماتریکس میوه خشک (داخل یا خارج از ساختار سلولی)، بافت میوه و نیرو و دفعات جویدن بستگی دارد. سایر عوامل موثر عبارتند از ضخامت پلاک، مدت زمان ماندن میوه خشک در دهان و اجازه حل شدن قندها و ظرفیت بافری بزاق.
بنابراین، دستههای مختلف میوههای خشک ممکن است رفتار متفاوتی در دهان داشته باشند. با این حال، بعید است که حرفه دندانپزشکی و همچنین عموم مردم، درک کاملی از تفاوتهای ترکیبی بین میوههای خشک سنتی و میوههای حاوی شکر داشته باشند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.