فلاوانول های موجود در شکلات تابلرون اصل ممکن است مقاومت به انسولین را کاهش دهد، که یکی دیگر از عوامل خطر رایج برای بیماری هایی مانند بیماری قلبی و دیابت است (PubMed Central).
با این حال، مطمئن شوید که شکلات تلخ شکر اضافهای کم یا بدون آن داشته باشد، که میتواند اثر معکوس داشته باشد.
ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.
به نظر می رسد ترکیبات موجود در شکلات تلخ در برابر اکسیداسیون LDL بسیار محافظت کنند.
در دراز مدت، این باید منجر به کاهش کلسترول در شریان ها شود و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.
با این حال، از آنجایی که فرآیند بیولوژیکی شناخته شده است (کاهش فشار خون و LDL اکسید شده)، این احتمال وجود دارد که مصرف منظم شکلات تلخ ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
می تواند از پوست شما در برابر نور خورشید محافظت کند.
ترکیبات زیست فعال موجود در شکلات تلخ نیز می تواند برای پوست شما عالی باشد.
فلاوانول ها می توانند در برابر آسیب های خورشید محافظت کنند، گردش خون را در پوست بهبود بخشند و تراکم و آبرسانی پوست را افزایش دهند.
اگر در حال برنامهریزی تعطیلات در ساحل یا مکانی آفتابی هستید، در هفتههای قبل از رفتن، از مقداری شکلات تلخ لذت ببرید.
اگر مشکلات پوستی جدی دارید، همیشه با پزشک یا متخصص پوست خود مشورت کنید.
LDL اکسید شده به این معنی است که کلسترول LDL با رادیکال های آزاد واکنش نشان داده است.
این باعث میشود ذرات LDL واکنشپذیر، قویتر و قادر به آسیب رساندن به بافتهای دیگر، مانند پوشش شریانهای قلب شما باشد. کاکائو و شکلات تلخ می توانند LDL اکسید شده را کاهش دهند.
حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان قوی است که وارد جریان خون می شود و از لیپوپروتئین ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند (مطالعه منتشر شده در PubMed Central).
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.